סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים
סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים זה תבשיל מצוין לארוחות מיוחדות ומתוקות אך בריאות
Servings Prep Time
4 60דקות לְתַבֵּל בְּרוֹטֶב
Cook Time
30דקות לבישול
Servings Prep Time
4 60דקות לְתַבֵּל בְּרוֹטֶב
Cook Time
30דקות לבישול
Instructions
  1. לחמם את התנור ל 220 מעלות
  2. שמן את התבנית בשמן זית
  3. לערבב בקערה את הסוכר סירופ מייפל חרדל ופלפל שחור
  4. למרוח חלק מן המשרה על הדגים וחלק לשים בצד
  5. לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות 10 דקות
  6. להוריד את הכיסוי ולאפות 10 דקות נוספות
  7. לבדוק עם מזלג שהדג רך
  8. ניתן להגיש עם הרוטב שנשאר בקערה נפרדת
Recipe Notes

זהו מאכל מתוק מאוד כאשר אתה מכניס את הסוכר החום.

ניסיתי את המנה הזו מבלי להשתמש בסוכר חום וזה יוצא עדיין טעים ולא מתוק מדי

בנוסף, כאשר משרתים ילדים, אפשר להשמיט את השקדים