סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים

אם הילדים לא אוהבים דגים תמצאנו שזה פיתרון מעוד מוצלח כי זה שילוב נדיר וטעים בין דגים מלוחים למייפל מתוק

Print Recipe
סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים
סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים זה תבשיל מצוין לארוחות מיוחדות ומתוקות אך בריאות
Salmon baked in a maple syrup sauce.
Course Main Dish
Cuisine Maple Syrup
Prep Time 60 דקות לְתַבֵּל בְּרוֹטֶב
Cook Time 30 דקות לבישול
Servings
Course Main Dish
Cuisine Maple Syrup
Prep Time 60 דקות לְתַבֵּל בְּרוֹטֶב
Cook Time 30 דקות לבישול
Servings
Salmon baked in a maple syrup sauce.
Instructions
  1. לחמם את התנור ל 220 מעלות
  2. שמן את התבנית בשמן זית
  3. לערבב בקערה את הסוכר סירופ מייפל חרדל ופלפל שחור
  4. למרוח חלק מן המשרה על הדגים וחלק לשים בצד
  5. לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות 10 דקות
  6. להוריד את הכיסוי ולאפות 10 דקות נוספות
  7. לבדוק עם מזלג שהדג רך
  8. ניתן להגיש עם הרוטב שנשאר בקערה נפרדת
Recipe Notes

זהו מאכל מתוק מאוד כאשר אתה מכניס את הסוכר החום.

ניסיתי את המנה הזו מבלי להשתמש בסוכר חום וזה יוצא עדיין טעים ולא מתוק מדי

בנוסף, כאשר משרתים ילדים, אפשר להשמיט את השקדים

Share this Recipe

Leave a Reply