סלמון עם סירופ מייפל ושקדים קלויים
אם הילדים לא אוהבים דגים תמצאנו שזה פיתרון מעוד מוצלח כי זה שילוב נדיר וטעים בין דגים מלוחים למייפל מתוק
Prep Time | 60 דקות לְתַבֵּל בְּרוֹטֶב |
Cook Time | 30 דקות לבישול |
Servings |
|
Ingredients
- 6 פילטים סלמון
- 15 mL ספריי בישול
- 1 כף חרדל דיז'ון
- 1/4 כוס סוכר חום ארוז
- 1/4 כוס סירופ מייפל אמיתי
- 3 כפות רותב סויה
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות שקדים פרוסים קלוי *
Ingredients
|
|
Instructions
- לחמם את התנור ל 220 מעלות
- שמן את התבנית בשמן זית
- לערבב בקערה את הסוכר סירופ מייפל חרדל ופלפל שחור
- למרוח חלק מן המשרה על הדגים וחלק לשים בצד
- לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות 10 דקות
- להוריד את הכיסוי ולאפות 10 דקות נוספות
- לבדוק עם מזלג שהדג רך
- ניתן להגיש עם הרוטב שנשאר בקערה נפרדת
Recipe Notes
זהו מאכל מתוק מאוד כאשר אתה מכניס את הסוכר החום.
ניסיתי את המנה הזו מבלי להשתמש בסוכר חום וזה יוצא עדיין טעים ולא מתוק מדי
בנוסף, כאשר משרתים ילדים, אפשר להשמיט את השקדים
Share this Recipe